728 X 90

Εθελοντές έδωσαν ζωή σε 50.000 δέντρα στο Πεντελικό

By Dimitris — September 12, 2013

By Eco Admin
Με τη συμμετοχή του Προέδρου του Σ.Π.Α.Π και Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, εκπροσώπων των Δήμων μελών, δεκάδων εθελοντών, εργαζομένων του Συνδέσμου πραγματοποιήθηκε το 3ο εθελοντικό πότισμα των περισσότερων από 50.000 δενδρυλλίων που φυτεύτηκαν στις πλαγιές του Πεντελικού τον χειμώνα, ολοκληρώνοντας τον κύκλο των φετινών θερινών δράσεων του Σ.Π.Α.Π που ξεκίνησαν στις αρχές του καλοκαιριού.
Στην τρίτη κατά σειρά εθελοντική δράση ποτίσματος στις πλαγιές γύρω από το Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης και τη Βρύση Καρακαντά συμμετείχαν υδροφόρες από την Περιφέρεια Αττικής, τους Δήμους Αμαρουσίου, Πεντέλης, Βριλησσίων, Χαλανδρίου, Παλλήνης, Ραφήνας – Πικερμίου, Σπάτων – Αρτέμιδας και τον Σ.Π.Α.Π.
Στο έργο του ποτίσματος συμμετείχαν εθελοντές εργαζόμενοι της Metlife Alico και της COSMOTE που ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα προσήλθαν στο βουνό μαζί με τις οικογένειές τους, το εποχικό προσωπικό και το δυναμικό του Κέντρου Επιχειρήσεων του Σ.Π.Α.Π όπως και εκπρόσωποι από το Σύλλογο Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Άνοιξης, το Σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδας, το σύλλογο κοινωνικού προβληματισμού “Συμπολιτεία” και το ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Με την ευκαιρία της δράσης, ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, δήλωσε: “Την Πεντέλη έχουμε δώσει υπόσχεση ότι θα την πρασινίσουμε. Στις αρχές του φθινοπώρου ξεκινούμε δεντροφυτεύσεις και τα καλοκαίρια όλοι μαζί δίνουμε ζωή στα νέα δεντράκια

Πως σας φάνηκε η απάντηση;

Χρήσιμες συμβουλές

Ηλικιωμένοι και φωτιά

Η φωτιά αναπτύσσεται πάντα με απίστευτη ταχύτητα. Μετά από κάποια ηλικία ο άνθρωπος θέλει βοήθεια για να προλάβει τον κίνδυνο. 'Ολοι οι σύγχρονοι συναγερμοί σπιτιών διαθέτουν σύστημα πυρανίχνευσης για τους βασικούς χώρους του σπιτιού σας. Προλάβετε πριν είναι αργά!

Αναδάσωση