728 X 90

Σχέδια για την Αθήνα και το γήπεδο της ΑΕΚ

By admin — May 30, 2014

ΒΥ ECO NEWS

Ξεκίνησε χθες  Πέμπτη 29 Μαΐου, στην αρμόδια Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής η συζήτηση του σχεδίου νόμου που κατέθεσε ο Υπουργός ΠΕΚΑ, Γιάννης Μανιάτης, «Νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας – Αττικής, Νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Θεσσαλονίκης και άλλες διατάξεις».

Τα δύο ρυθμιστικά σχέδια αποτελούν τον οδικό χάρτη για τα επόμενα 20 χρόνια, με βασική στρατηγική επιδίωξη την βιώσιμη ανάπτυξη, στο πλαίσιο της οποίας η οικονομική πρόοδος, η κοινωνική συνοχή και η προστασία του περιβάλλοντος αποτελούν αναπόσπαστες, ισότιμες και αλληλοσυμπληρούμενες συνιστώσες. Στόχος είναι να αποκτήσουν η Αττική και η ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης Σύγχρονα Ρυθμιστικά Σχέδια, που θα ανταποκρίνονται στις εξελίξεις και θα εκφράζουν τις κατευθύνσεις για την ανάπτυξη, την βιωσιμότητα και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Επιπλέον, στο σχέδιο νόμου περιλαμβάνεται η προτεινόμενη ρύθμιση για το σχεδιασμό και την πολεοδομική οργάνωση της περιοχής της Νέας Φιλαδέλφειας Αττικής, με την οποία ορίζεται το κανονιστικό πλαίσιο εντός του οποίου μπορούν να πραγματοποιηθούν σύγχρονες αθλητικές, κοινωνικές και πολιτιστικές εγκαταστάσεις, οι οποίες θα  συγκροτούν το Κέντρο Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού, με κύριο φορέα την ΑΕΚ.

Πως σας φάνηκε η απάντηση;

About Author

Χρήσιμες συμβουλές

Ηλικιωμένοι και φωτιά

Η φωτιά αναπτύσσεται πάντα με απίστευτη ταχύτητα. Μετά από κάποια ηλικία ο άνθρωπος θέλει βοήθεια για να προλάβει τον κίνδυνο. 'Ολοι οι σύγχρονοι συναγερμοί σπιτιών διαθέτουν σύστημα πυρανίχνευσης για τους βασικούς χώρους του σπιτιού σας. Προλάβετε πριν είναι αργά!

Αναδάσωση