Σύνδεση

Καλώς ήρθατε Επισκέπτης.


Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Χάσατε το mail ενεργοποίησης?

Ημερολόγιο

Φεβρουάριος 2010
Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 1 2 3 4 5 6

Τελευταίοι σύνδεσμοι...

http://www.perivallon21.gr/ Bookmark Detail 
ΓΑΙΑ - Περιβαλλοντικός και Πολιτιστικός σύλλογος Μεσσαπίας Bookmark Detail 
Βρες το Οικολογικό Αποτύπωμα του Σχολείου σου!!! Bookmark Detail 
http://xaradros.blogspot.com/ Bookmark Detail 
http://kontodespoti.blogspot.com/ Bookmark Detail 
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Bookmark Detail 
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ Bookmark Detail 
Ενέργεια - Περιβάλλον - Νέα Υλικά Bookmark Detail 
ΖΩΗ! ΟΧΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ… PDF E-mail
19.01.10

Image

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/01

ώρα 6μ.μ στην Πλατεία Τερζάκη

Θα συνεχιστεί με πορεία προς την πλ.Γαρδένιας, όπου θα γίνει γλέντι οικονομικής ενίσχυσης

ΖΩΗ!  ΟΧΙ  ΤΣΙΜΕΝΤΟ…

Εδώ και πολλούς μήνες αγωνιζόμαστε ενάντια στην καταστροφή μερικών από τους τελευταίους ελεύθερους χώρους που έχουν απομείνει στην πόλη μας, τις πλατείες Μερκάτη, Πλαστήρα, Ελευθερίας, Νεκροταφείου και Άνοιξης. Δεν αρκεστήκαμε να αναθέσουμε την προσπάθεια της διάσωσης των πλατειών μας σε ειδικούς: αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε επιτροπές στις πλατείες μας, να τις ζωντανέψουμε με διάφορες εκδηλώσεις. Αποφασίσουμε να δράσουμε και όχι να σιωπήσουμε: προχωρήσαμε σε επιτυχημένους αποκλεισμούς του δημαρχείου τις μέρες των δημοπρατήσεων που οδήγησαν σε σοβαρή καθυστέρηση των έργων. Βρεθήκαμε στη διαδρομή με πολλούς και σημαντικούς συλλόγους και κοινωνικούς φορείς της γειτονιάς, πολιτιστικούς, εργατικούς και νεολαιίστικους.

Όλοι μαζί βαδίζουμε μέχρι και σήμερα, ενωμένοι κάτω από ένα κοινό σκοπό: Να μην περάσει η καταστροφή των πλατειών, να βρει η πολιτική ηγεσία εκείνες τις λύσεις στα προβλήματά μας που δεν θα δημιουργούν άλλα μεγαλύτερα, σε εμάς και στο περιβάλλον.

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΙΖΕΙ  ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ!

Ο πρώτος κύκλος των δημοπρασιών έληξε θετικά για τους κατοίκους: Κανείς εργολάβος δεν πήρε τα έργα, όλοι οι φορείς και οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης πήραν σαφή θέση ενάντια στα υπόγεια πάρκινγκ στις πλατείες μας, ενώ ο δήμος και ο δήμαρχος κ. Καζάκος δεν έκαναν καμία προσπάθεια να πείσουν τους κατοίκους ότι τα έργα πρέπει να προχωρήσουν, εκτός από την έκδοση ενός πολυτελούς ιλουστρασιόν φυλλαδίου!

Σήμερα ο δήμος επιχειρεί να ξεπεράσει το εμπόδιο των αντιδράσεων των κατοίκων, καλώντας τους εργολάβους να καταθέσουν τις προσφορές τους σε 3 διαφορετικά μέρη (ΚΑΠΗ, Δημαρχείο, Πνευματικό Κέντρο), σε δύο διαδοχικές ημερομηνίες (26/01 & 02/02). Δηλαδή, επιλέγει το ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ με τους κατοίκους που αγωνίζονται και δείχνει αποφασισμένος να δώσει τις πλατείες στους εργολάβους, ακόμα και μέσα σε κλίμα γενικής κατακραυγής!

Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΔΕN ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ

Αφού δεν μας σταμάτησαν ούτε οι γνωστοί τραμπούκοι του δημάρχου, ούτε η παρουσία των ΜΑΤ και άλλων δυνάμεων καταστολής, δεν θα μας σταματήσει ούτε το κρυφτούλι που παίζει ο δήμος σήμερα. Στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ και στην ΠΟΡΕΙΑ προς την πλατεία Γαρδένιας, την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 / 01,  καθώς και στις κινητοποιήσεις τις μέρες των δημοπρατήσεων (26/01 & 02/02) πρέπει να δώσουμε όλοι οι κάτοικοι το «παρών», για να δώσουμε ένα ΙΣΧΥΡΟ ΜΗΝΥΜΑ: Δεν μας φοβίζουν τα παιχνίδια του δημάρχου, αντίθετα, μας εξοργίζουν.

Δεν θα σταματήσουμε τον αγώνα μας μέχρι να δικαιωθούμε. Θα είμαστε όλοι εκεί όταν χρειαστεί, να υπερασπιστούμε τις πλατείες μας. Γνωρίζουμε καλά ότι ο αγώνας μας αυτός θα έχει διάρκεια, γνωρίζουμε επίσης ότι αυτός ο αγώνας μας αφήνει και παρακαταθήκες για μια άλλη κοινή συμβίωση στις γειτονιές μας, έναν άλλο τρόπο να επικοινωνούμε μεταξύ μας και να συναποφασίζουμε για το μέλλον μας.

Και αυτή θα είναι η μεγαλύτερη κατάκτηση μας!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ, ΦΟΡΕΩΝ & ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ 

προσθέστε το άρθρο σε μηχανές social bookmarking
Reddit! Del.icio.us! Google! Live! Facebook! StumbleUpon! Yahoo! Free social bookmarking plugins and extensions for Joomla! websites!
Discuss Topic (0)
 
Επόμ. >

Επισκέψεις από 09/2007

Επισκέπτες: 10894633
Το όνομά σας(*)
Το e-mail σας(*)
e-mail φίλου (*)
Μήνυμα

Αναζήτηση

Προσεχείς εκδηλώσεις

Δέν υπάρχουν γεγονότα

Blogs

ANADASOSI
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ
whispering planet
Asopos SOS
joomla templates by dezinedepot
© 2010 Oikologio
Το Joomla! είναι ελεύθερο λογισμικό με άδεια GNU/GPLe.
H ελληνική διανομή είναι μια προσφορά της onScreen